Primii cercei ai bebelusului

Primii cercei ai bebelusului

Ce cercei alegem pentru bebelusi? Cand putem sa ii punem cercelusii in urechiuse? Aveti aici un ghid al modelelor de cercei potriviti pentru micile fetite.

Cerceii sunt primele bijuterii care se pun copiilor, in unele cazuri chiar din maternitate. Acesti cercei in mod normal vor sta minim 1 an, pana cand urechiusele vor mai creste si atunci se pot schimba cu cercei mai mari. De aceea, mamicile sau nasele vor cauta cercei eleganti, veseli si mici, care sa infrumuseteze micile fetite.

Printre preferintele mamicilor sunt cerceii din aur galben sau aur alb de 14K dar si cei de 18K, pentru a nu exista nici cel mai mic risc de alergie. Cerceii din aur pentru copii pot fi de mai multe tipuri: cercei de tip tortite, cercei cu surub sau cu capacel protector.

Deci, ce cercei sunt cei mai potriviti?

In functie de buget, locul de achizitie, online sau magazine specializate de bijuterii, cu siguranta exista variante frumoase de cercei care sa placa mamicilor grijulii.

Cei mai achizionati cercei pentru nou nascuti si bebelusi raman cerceii rotunzi, tip tortita. Datorita formei lor rotunde, acesti cercei nu agata si nu ranesc urechile, tija intrand in interiorul cercelului, fara risc de intepare. Exista 2 variante de aur pentru acesti cercei, cercei din aur alb si aur galben de 14K, dar si multe variante de pietre pentru acesti cercei: albe, roz, rosii, albastre, verzi si mov. 

Cercei din aur alb pentru bebelusi/copii rotunzi de tip Tortita

Cercei aur bebelusi copii aur alb rotunzi  tortite

Cercei din aur galben 14K rotunzi tip tortita pentru nou nascuti 

Leave a Reply