Termeni si conditii de utilizare

IMPORTANT: NU RECOMANDAM livrarea prin serviciul de coletarie al Postei Romane, deoarece, in pofida unei ambalari corespunzatoare, produsele pot ajunge la destinatie deteriorate datorita manipularilor defectuoase. Pentru astfel de evenimente survenite in timpul transportului, nu ne asumam raspunderea. Posta Romana este institutia care trebuie sa ofere despagubiri.

Deteriorarea coletelor in timpul transportului prin curierat rapid

In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii coletelor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata.

IMPORTANT ! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura modalitate prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului.

Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat si nici de noi!


In cazul bijuteriilor, va recomandam sa desfaceti plicul/coletul chiar in fata curierului , pentru a preveni descoperirea unei bijuterii deteriorate prin presarea ei sub un colet de greutate mare. Daca vedeti o bijuterie rupta, aplatizata, va rugam sa intocmiti proces verbal la livrare impreuna cu curierul, este singurul mod in care se pot recupera banii. Din pacate, eticheta "FRAGIL" nu este intotdeauna o garantie ca bijuteria va ajunge intacta si de multe ori ambalajul pare intact dar cu bijuteria in interior distrusa.

Pentru bijuterii rupte, aplatizate sau distruse in timpul transportului, nu ne asumam raspunderea!

1.    Cine este BijuteriaMea?

Produsele prezente pe site-ul www.BijuteriaMea.com sunt oferite de S.C. Esential Management Service S.R.L. situata in loc. Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/243/2011, CUI: 27893241.

 

2.      BijuteriaMea - Drepturi

 

Designul si continutul text disponibil la adresa BijuteriaMea apartin in exclusivitate acestuia, cazand sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Alte drepturi de proprietate intelectuala, precum drepturile asupra marcilor, asupra desenelor si modelelor industriale pot fi regasite in ceea ce priveste design-ul unor produse, ornamentatia speciala aferenta acestora, precum si orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele in cauza. BijuteriaMea isi rezerva dreptul de a solicita recunoasterea acestora in cazul unei utilizari ce prejudiciaza interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licenta cu parteneri din Romania si din strainatate.

Se recomanda in acest scop, vizitatorilor www.BijuteriaMea.com, precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.

 

3.      BijuteriaMea - Produse

 

Daruirea cu care BijuteriaMea trateaza fiecare client in parte atesta calitatea serviciilor pe care le prestam in domeniul comertului online, avand o experienta de peste 8 ani. Produsele noastre intrunesc toate cerintele legale de vanzare, fiind verificate si, daca modelul permite, marcate de catre ANPC, directia Metale pretioase, conform atestarii calitatii aurului de catre autoritatile competente.

 

Pornind de la premisa ca succesul poate fi atins doar printr-o buna informare, BijuteriaMea pune la dispozitie clientilor interesati o modalitate de prezentare a caracteristicilor clare ale oricarui obiect astfel incat sa nu poate exista vreun motiv de confuzie, iar decizia de achizitonare sa fie cea corecta.

 

Pentru mai multe detalii privind achizitionarea produselor in modalitate online, puteti accesa ghidul ANPC, ce contine sfaturi si precizari utile consumatorilor in acest sens.

 

4.      BijuteriaMea – Prelucrare date cu caracter personal

 

Acest site web este detinut si gestionat de catre S.C. Esential Management Service S.R.L, pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a S.C. Esential Management Service S.R.L si filialelor sale. S.C. Esential Management Service S.R.L proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

 

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale S.C. Esential Management Service S.R.L. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

 

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

 

Politica de protejare a datelor in site-ul www.BijuteriaMea.com se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

 

-        Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;

-        Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

-        Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;

-        Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;

-        Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;

-        Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;

-        Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;

-        Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

-        Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

 

Datele personale

 

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

 

Colectarea datelor personale

 

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

 

-        Formular de contact, aflat pe pagina de contact a site-ului nostru.

-        Formular de retur, aflat pe pagina de „Retur de marfa” a site-ului nostru.

-        Formularul de creare a contului de utilizator, anterior plasarii comenzii

-        Formularul de comanda, in momentul plasarii comenzii

-        Formularul de testimoniale, dedicat exprimarii opiniilor dvs legate de serviciile noastre

-        Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

-        Date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.

-        Date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

 

Scopul colectarii datelor personale:

 

-        informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;

-        cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.

 

Utilizarea datelor personale

 

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, S.C. Esential Management Service S.R.L poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în scopurile menționate mai sus, după cum urmează: firmele de curierat Fan Courier, Posta Romana sau Urgent Cargus, responsabili pentru livrarile nationale, respectiv internationale, firma de contabilitate, firma ce administreaza site-ul web www.BijuteriaMea.com, firma ce se ocupa cu marketingul online pentru www.BijuteriaMea.com. Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Securitatea procesarii

 

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Romania.

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, S.C. Esential Management Service S.R.L va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

 

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

 

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care S.C. Esential Management Service S.R.L intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contactati pe email la office@BijuteriaMea.com sau la telefon 0759.391.190.

 

Plângeri

 

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si S.C. Esential Management Service S.R.L  nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.

Plângerile ne pot fi trimise pe email la adresa office@BijuteriaMea.com .

 

Modificari ale acestei politici

 

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul S.C. Esential Management Service S.R.L. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

 

5.      BijuteriaMea – Politica Cookie

 

Politica de utilizare Cookie-uri

 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C. Esential Management Service S.R.L. cu sediul social str. Episcopul Damaschin 5, sector 2, Bucuresti, Romania, denumita in continuare Operator.

 

 Ce este un Cookie?

 

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

 

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Operatorului pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 

Ce Cookie-uri folosim?

 

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

 

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

 

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

Cookie-uri de inregistrare

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

Contin Cookie-urile date personale?

 

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

Stergerea Cookie-urilor

 

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

 

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

 

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

 

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

Linkuri utile

 

Daca doriti sa aflati mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

 

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

6.      BijuteriaMea - Confidentialitate

 

Odata cu accesarea website-ului www.BijuteriaMea.com si inregistrarea unei comenzi presupune colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de client sau simplu vizitator. BijuteriaMea respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale. Drepturile dvs vor putea fi exercitate printr-o solicitare scrisa catre BijuteriaMea folosindu-va de oricare din datele de contact (a se citi mai multe informatii despre datele personale si utilizarea acestora la Pctul. 4. BijuteriaMea – Prelucrare date cu caracter personal).

Administrarea datelor personale regasite in baza de date BijuteriaMea va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor sau cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi. Datele dvs. nu vor fi facute publice, asigurand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs. Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre BijuteriaMea doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.

In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii BijuteriaMea sau cu ocazia initierii unei comenzi. Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.

 

Dreptul de acces - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit,  confirmarea faptului ca datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

 

Dreptul de interventie - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

 

Dreptul de opozitie: - Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de BijuteriaMea in scopurile declarate mai sus.

 

7.      BijuteriaMea - Politica de vanzare 

 

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe BijuteriaMea veti fi dirijat catre o pagina speciala in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plataramburs (posibil doar la livrari nationale), sau prin transfer bancar (produsele fiind livrate catre dumneavoastra incepand cu momentul confirmarii platii).

 

Stocul este updatat in timpi cat se poate de reali, produsele putand fi livrate in limita stocului disponibil. Facem apel la intelegerea dvs. avand in vedere numarul de comenzi ce pot aparea in acelasi timp, din partea mai multor persoane distincte, pe fiecare client facandu-ne placere sa il servim, in functie de ordinea procesarii comenzilor.

 

Continutul - Echipa noastra face eforturi permanente pentru a oferi informatii cat mai corecte si actualizate. Nu se garanteaza insa ca aceste informatii sunt intotdeauna corecte, complete si actualizate. Specificatiile tehnice, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nicio notificare prealabila. Deasemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

Documente contractuale

 

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale, si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia (aceasta putand ajunge in Inbox sau in folderele Junk sau Spam). Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 

Anterior preluarii comenzii, BijuteriaMea va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Datele transmise vor include referinte exacte cu privire la conturile bancare in care pot fi transferate sumele, facandu-se de asemenea precizari in ceea ce priveste timpul de livrare, eventualele cheltuieli de transport, alte taxe implicate, precum si eventuale reduceri de pret.


Pretul afisat pe site corespunde obiectului postat. Daca produsul exista in mai multe exemplare ca si model, pretul poate varia in functie de greutatea fiecarui produs.

In eventualitatea existentei unor reduceri promotionale/oferte, toti vizitatorii, fie acestia clienti sau nu, vor putea beneficia de o informare in timp util cu privire la conditiile de participare sau perioadele de valabilitate.

 

Desfasurarea prelucrarii/finalizarii comenzilor plasate

 

In urma plasarii unei comenzi clientul primeste pe mail o confirmare a plasarii comenzii cu absolut toate informatiile legate de produsele comandate, pretul acestora, costul final (incluzand taxele de transport), respectiv link-ul la care poate gasi detaliile despre produsul comandat. De retinut ca acest link, ulterior, nu va mai conduce catre pagina aferenta produsului daca acesta a fost retras de la vanzare.

 

De asemenea, nu garantam ca stocul pentru produsele aflate pe site, care pot fi plasate in cosul de cumparaturi si comandate, este actualizat integral. De aceea, confirmarea pe care clientii o primesc pe mail reflecta strict reusita de a plasa comanda si nu garanteaza pentru existenta respectivelor produse identice pe stoc. Echipa BijuteriaMea face eforturi permanente pentru a tine in timpi reali aceste stocuri actualizate, insa exista situatii exceptionale in care vanzarea online si cea din magazinele fizice sa se suprapuna, respectiv actualizarea sa fie mai inceata din cauza numarului mare de solicitari.

 

Nicio comanda plasata pe www.BijuteriaMea.com nu este expediata catre client fara discutarea in prealabil legat de toate caracteristicile obiectelor comandate, astfel incat clientul sa fie in deplina cunostinta de cauza legat de continutul comenzii sale.

  1. Daca ceea ce se afla in cos nu este in concordanta cu ceea ce clientul a dorit sa comande (ca eroare posibila d.p.d.v. tehnic sau lipsa abilitatilor clientului in ceea ce priveste actionarea corecta a butoanelor/optiunor prezente pe site) acesta ne poate contacta fie printr-un reply la mailul de confirmare, fie printr-un mail distinct, la www.BijuteriaMea.com, fie telefonic in timpul programului (0745.391.190), spunandu-ne ce anume nu concorda si care sunt doleantele sale finale. Consultantii www.BijuteriaMea.com vor modifica continutul comenzii online din sectiunea de administrare, instiintand clientul telefonic de aceasta schimbare si de modificarile pe care aceasta le comporta. 
  2. Daca ceea ce se afla in cos nu concorda cu necesitatile clientului, concluzie la care se ajunge de catre ambele parti in urma discutiei telefonice (oferim spre exemplu: o marime gresit aleasa pentru un inel, intrucat clientul nu a stiut/citit cum anume se masoara corect marimea degetului) atunci consultantii www.BijuteriaMea.com vor modifica continutul comenzii online din sectiunea de administrare, instiintand clientul telefonic de aceasta schimbare si de modificarile pe care aceasta le comporta. 
  3. Toate preturile afisate pe site sunt in moneda nationala a Romaniei (RON). Dat fiind faptul ca societatea S.C. Esential Management Service S.R.L nu poate factura produsele/serviciile sale in alta moneda decat cea nationala (RON), facturile se vor emite in aceasta moneda. 

 

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.BijuteriaMea.com sunt însoțite de certificate de calitate, ce atestă autenticitatea obiectelor achizitionate de la noi. Magazinul online www.BijuteriaMea.com ofera garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului; prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului care sunt in conformitate cu actele legislative indicate mai jos.

 

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

 

Certificatele de garanție pentru bijuteriile din aur de 14K sau a obiectelor din argint masiv comercializate de magazinul online www.BijuteriaMea.com sunt întocmite în conformitate cu legile învigoare. Toate produsele sunt verificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, directia Metale Pretioase.

 

Condițiile de solicitare a garanției pentru obiectele comercializate de magazinul online www.BijuteriaMea.com sunt în conformitate cu O.G.21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

 

8.  BijuteriaMea - Feedback

 

BijuteriaMea doreste sa satisfaca dorintele fiecarui client, parerea acestuia fiind extrem de importanta pentru noi! Astfel, va invitam sa impartasiti experienta dvs. de a fi clientul BijuteriaMea.

Orice informatie referitoare la produsele, preturile acestora, conditiile si modalitate de livrare ne este utila, principalul obiectiv fiind alegerea celei mai bune metode de satisfacere a unui client dornic de a achizitiona produse deosebite in conditii optime.

 

9.  BijuteriaMea - Precizari finale

 

Orice conflict aparut intre BijuteriaMea si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.